Laster Hendelser

« Alle Hendelser

Velkommen til sesongavslutning 2017

oktober 26 @ 19:00 - 21:30

Velkommen til sesongavslutning 2017

Da ønsker styret våre utøvere, trenere, funksjonærer og dommere, samt foreldre og foresatte til en hyggelig sesongavslutning torsdag 26. oktober kl. 19:00 i kantina til Nordland fylkeskommune, Prinsens gt 100.

 

På mange måter har vi lagt en aktiv sesong bak oss, og at nye utfordringer står for tur.

Styret vil gjennom denne kvelden si noe om dette, ikke minst være takkende overfor de som har vært bærebjelkene i klubbens arbeid.

 

Så synes vi også at det sportslige, men også det sosiale skal være sentralt i det fellesskap som er et av målene i klubbens verdigrunnlag. For de yngste så gjøres det best gjennom hyggelig prat og pizza på en sånn kveld. Ja, det blir pizza og drikke, men også kaffe og kaker. Fri inngang, – men vi tar en utlodning underveis.

 

  • Flere har registrert at Jostein Kvikstad er tilbake i klubben. Vår glede er at han skal ta ansvar for klubbens sportslige utvikling, både som trenere og sportslig leder. Jostein vil under sammenkomsten si noe om seg selv og de tanker han har for sitt arbeide.
  • Ellers så skal vi fortelle om det som er nytt på bekledningsfronten, der Sportshuset Bodø Sport 1 er vår samarbeidspartner.
  • Så vil vi oppfordre de av dere som ønsker å støtte friidrettsklubben med Norsk Tipping’s Grasrotandel sender en SMS til 2020 med meldingen:

GRASROTANDELEN 987813709.

  • Det går mot en ny vinter og bilene skal være godt skodd for årstiden. For dere som trenger nye vinterdekk så er vår samarbeidspartner VIANOR AS som gir klubbens medlemmer 5% rabatt. Samtidig går 5% til klubben.

 

Da dette er en mulighet for å komme i kontakt med både utøvere og dere foreldre/-foresatte, så oppfordrer vi spesielt dere til å komme.

 

Vi gleder oss veldig til å møte dere alle.

 

Med vennlig hilsen

 

Gunnar Pedersen

leder

Detaljer

Dato:
oktober 26
Tid
19:00 - 21:30